Kontakt og book

På fod med Pauly                                                                                                                     
Jernbane Allé 85, kld.
2720 Vanløse
Mobil: 28 91 81 19
Mail: zone_pauly@yahoo.dk

Du kan booke online herunder (er der ledige tider på dagen, kan du godt booke dem) men er også meget velkommen til at ringe/sms på 28 91 81 19 eller                                                                   mail til zone_pauly@yahoo.dk

OBS: Ved afbud senere end 12 timer før eller udeblivelse fra booket behandling opkræver vi et gebyr på halvdelen af den bookede behandlings fulde pris.

Info ang den nye persondatabeskyttelsesforordning: Når du logger ind i mit bookingsystem giver du hermed lov til, at jeg må registrere de oplysninger, som du taster ind. Jeg bruger dit navn, tlf og mail til at vide hvem du er og til at kunne kontakte dig i forbindelse med dine bookinger hos mig. Derudover skriver jeg, hvis du kommer til behandling hos mig, lidt ned om årsagen/årsagerne til, at du søger behandling hos mig, og evt også om dine tidligere sygdomme, gener, operationer mm, samt hvilke behandlinger (primært zoneterapi, massage, kranio sakral terapi og akupunktur) jeg benytter. Disse oplysninger gemmer jeg også, da jeg kan bruge dem fremadrettet, når du kommer til behandling hos mig. Jeg gemmer alle disse oplysninger op til 5 år, fra din sidste behandling hos mig. Det gør jeg både af skatte tekniske årsager, men også da jeg har erfaring med, at mine kunder godt kan vende tilbage efter 3-4 år og ønske behandling igen, og så er det praktisk at kunne hive de gamle oplysninger frem igen. Du kan til en hver tid bede om at få slettet dine data hos mig, dog skal du vide, at hvis du ønsker behandling igen, så skal du oprette dig på ny. Har du betalt med mobile pay, fået indberettet behandlinger til Danmark eller et forsikringsselskab/pensionsselskab, vil dit navn dog figurere i mit rengskab, som jeg skal gemme i 5 år, og kan ikke slettes før der.

Onlinebooking :

10481924_10152861532474243_6555617617655235715_o