Mit CV

Uddannelse:

  • RAB-Zoneterapeut i 1999

I 1999 blev jeg uddannet zoneterapeut (RAB registreringsordningen trådte i kraft i 2004, og i 2005 blev jeg godkendt som Registreret Alternativ Behandler/ RAB som zoneterapeut). Dette var min indgang til den alternative verden, hvor jeg både lærte om zoneterapien, anatomi, fysiologi, sygdomslære, psykologi, kost og fik et indblik i andre behandlingsformer.

  • Massør i 2005

I 2005 blev jeg uddannet massør, hvilket var det perfekte supplement til min zoneterapeut uddannelse. Kombinationen af disse to uddannelser gav mig en unik viden og mulighed for at specificere mine behandlinger.

  • Øreakupunktør i 2009

I 2009 supplerede jeg med en øreaakupunktør uddannelse. Øreakupunktur er en anden måde at behandle kroppen på, ved kun at kigge på øret. Hver del af øret svarer til en del af kroppen, og på den måde kan man behandle hele kroppen igennem øret.

  • Diverse kurser i akupunktur 2000 og traditionel kinesisk akupunktur i 2010

I 2000 og 2010 tog jeg nogle supplerende kurser til at forbedre mine behandlinger.

  • Kranio sakral terapeut i 2018

I 2018 blev jeg uddannet kranio sakral terapeut. Kranio sakral terapi går ud på at bruge kroppens egne ressourcer til at helbrede sig med.

Medlem af: