Detox & velvære

Detox-zoneterapi:

Trænger din krop til at blive udrenset efter ferien/julen, er du igang med en “forårsrengøring” af kroppen eller lider du feks af forstoppelse, så skulle du måske prøve et forløb med Detox-zoneterapi.

Detox-zoneterapi er en behandling, hvor der behandles intensivt på kroppens udrensende organer (bla. lever, galdeblære, tarme), dernæst stimuleres kredsløbet, immunforsvaret og fordøjelsessystemet. Der sluttes af med en fodmassage med plejegivende fodcreme.

Behandlingen varer ca 45 minutter.

Det anbefales at drikke en del vand efter behandlingen.

90 min kranio sakral terapi & zoneterapi:

Er du stresset, har du en travl hverdag eller har du bare lyst til lidt ekstra luksus, så forkæl dig selv med denne behandling. Læs her et par anmeldelser af behandlingen:

Caster, presseagent og journalist Elisa Lykke skriver: “Jeg er nok noget af en conneseuir på diverse krops og skønhedsbehandlinger og derfor er det altid med en vis skeptisk at jeg skal prøve en ny behandler. Zoneterapi og kraniosakralterapi hos Clinique Care, virkede umiddelbart som en lidt ‘urtet’ behandlingskombination, men jeg måtte smide mine fordomme væk med stor skam.

Behandlingen var een stor komfortzone med vidunderlig musik, et fristed, en ro og en zoneterapi som kunne mærkes og som fik renset ud i mit system- den bedste jeg har prøvet! Kraniosakralterapien var ny for mig, den føltes som en usynlig healende hånd som hev de bedste engerier frem i mig, den var blid og nærværende.

En helkropsoplevelse som du ikke bør snyde dig selv for og som på alle måder gjorde min dag flyvende.”

Skuespiller Frederikke Cecilie anmelder “zone-sakral-terapi” sådan her: Har været inde og teste en behandling hos Nina Pauly i Clinique Care.I 90 min lå jeg og var fuldstændig afslappet, så afslappet af jeg faktisk fløj ind i alpha stadiet – det stadie man er på når man mediterer.

Da hun gav mig kranio sakral terapi trykkede hun meget let og blidt i min nakke og på hovedet. Jeg troede aldrig jeg skulle sige sådan en sætning, men jeg kunne mærke at mit kranie gav efter og nærmest rykkede sig på plads. :DBagefter gav hun mig Zone terapi, det går ud på at Nina trykker med fingrene på bestemte punkter under fødderne. Disse punkter kaldes reflekspunkter, eftersom de afspejler og påvirker dele af kroppen, der kan ligge langt væk fra punkterne.

Bagefter behandlingen følte jeg at jeg svævede. Jeg var helt afspændt og positiv og følte mig fuldstændig healet  hel igen.

Pernille C. Lotus – indehaver af Wellnessdeal.dk beskriver sin oplevelse sådan her:”Jeg sad på Kgs. Nytorv 30 min før jeg skulle have min behandling hos Nina Pauly og tænkte der kan jeg sagtens nå ud på cykel, indtil jeg tjekkede min google maps og så at vanløse metro ligger 200m fra Clinique Care, så blev cyklen skippet for 9 min hurtig tur i metroen!

Nina er en super kompetent og professionel behandler, hun ved meget om kroppen da hun er uddannet massør, zoneterapeut og snart Karnio Sakral Terapeut. Jeg kom ikke ind med nogle skavanker og håbede mere på en all-round og Velvære behandling, det var præcis hvad jeg fik og så i hele 90 min!

Jeg har fået masser af zoneterapi for div. “lidelser” og det har næsten altid gjort ondt, men ikke hos Nina, for her startede hun med den blideste kærligste KST der gjorde jeg blev mere “åben” og klar til efterfølgende zoneterapi – som så føltes dyb, effektiv og nænsom.

Jeg fik et ordentligt halvanden times WELLNESS BREAK hos Nina og kom flyvende ud med fornyet energi og et ægte smil på læben – følelsen af den kærlighed Nina “gav” mig fulgte mig i de efterfølgende 5-6 dage!”